Valborgsmåltid |
Min tanke för middagen för kvällen var egentligen grillat, men det blåste för mycket tyckte jag, så jag valde att tillaga middagen inne i ugnen. Eftersom temat för denna rundan är nyttigt, så valde jag att göra grillspett och 2 olika potatissallader. Det blev jättegott!
Igår var det en månad kvar till jag slutar på Lyckebo! Dessa dagarna är INTE roliga att räkna ner till. Men det händer mycket roligheter på vägen inom jobbet, vilket man får se fram emot! Kommer sakna stället otroligt mycket.
Just nu hoppas jag bara att jobb o så löser sig i sommar !
T - The feeling you have when you let down a friend :/
Till fördrink gjorde jag en virgin strawberry duaquri :) Supergott!
Recept:
Potatis (delikatess potatis om du inte köper nypotatis)
purjulök (en halv)
rödlök (en lagom stor)
salladslök (typ 4 stycken)
gröna äpple (2st hade jag i)
Gräddfil (ca 3 dl)
Lätt creime freish (2,5dl)
Citron (en hel)
Dill
Salt, peppar & citronpeppar
Blanda allt när potatisen svalnat. Gärna ett par timmar innan så det får möjlighet att dra ihop sig!
En vanlig grönsallad med kokt sval potatis (även det delikatesspotatis i)
Spanska jordgubbar till tilltugg |
Efterrätten blev "hallonglass" som jag gjort genom att mixa frusna hallon och turkisk yoghurt!
Den blev förvånansvärt god och fick en superhärlig färg!
Igår var det en månad kvar till jag slutar på Lyckebo! Dessa dagarna är INTE roliga att räkna ner till. Men det händer mycket roligheter på vägen inom jobbet, vilket man får se fram emot! Kommer sakna stället otroligt mycket.
Just nu hoppas jag bara att jobb o så löser sig i sommar !
T - The feeling you have when you let down a friend :/
Det ser jätte gott ut, synd man inte var bjuden ;)
SvaraRadera