torsdag 25 oktober 2012

Dunkin' Donuts

Idag efter att ha släppt pojkarna i skolan hade jag egentid. Jag tänkte att jag skulle sticka till "Best buy" och hitta hörlurar anpassade efter löpning (eftersom mina plug-in bara ploppar ut när jag springer). Jag hittade, men tyckte jag skulle ge Taget en chans..

Jag gick vidare till "Marchalls Shoes" och hittade ett par guess skor, beiga glittriga. Dem va så sjuuukt fina! Jag köpte inte dem, men jag vill jag vill jag vill!!

Det slutade med att jag inte hade köpt någonting alls.
Eller, jag köpte ju faktiskt en sak. Jag vill ju succesivt börja dricka kaffe. Anledningen är löjlig och den är den att jag har hittat en supersöt kaffemugg i porslin som jag vill ha. Ni vet en sån där man tar med sig i bilen eller på vägen till jobbet. Jag vill verkligen ha den, men jag känner att jag borde lära mgi dricka kaffe först ;) Men efter idag så har jag fattat bestlutet om att det går säkert lika bra att dricka the från den där fina muggen istället för kaffe.
Jag beställde alltså en Latte, med mjölk, socker, vanilj OCH hasselnötsextrakt, men inte ens det hjälpte. Jag tyckte helt enkelt inte om det. Jag är och lär nog förbli en the-drickare istället för kaffe :P


Senare på kvällen träffade jag upp en tjej som bor tvärs över gatan. Hon är svensk också, och idag så körde vi till target (jag hittade ett par hörlurar som verkar bra;) . Imorgon efter jobbet blir det förmodligen lite middag med några tjejer :) Myspys! :) 

BTW: Idag när jag skulle hjälpa min värdmamma med saker ut i bilen så gick jag snabbt ut i strumporna. På vägen in så stöter jag i min tå i stentrappan upp till huset. Fy f*n vad det gjorde ont. Just nu är den helt grön/blå min stackars tå och den dunkar i hela foten. Aj, aj aj vad det är synd om mig.. hur ska detta gå att prova "guess"-skor imorgon ? i-landsproblem va? ;)



T

2 kommentarer:

  1. Kaffe är som bäst utan allt trams. Så det är inte så konstigt att du inte gillar det när du provar med massa annat i.

    Kaffe ska avnjutas i en avlång kopp utan öra och helt svart!. :)

    Take care!
    /Malin

    SvaraRadera
  2. Hej gumman!!
    Börja dricka kaffe för man hittat en fin kaffe mugg??? (drick du dit the i den fina muggen) Du är för goo
    Man kan bara älska dig.
    Kram
    Tommy

    SvaraRadera