tisdag 18 oktober 2011

Dagendåalltbaragåremoten!

Dagen idag kan jag inte påstå har varit bra. Jag vaknade och var så sjukt trött, insåg i morse att hösten är kommen - på allvar! mörkt, kallt och allmänt grått! Piggnade inte direkt till alls på jobbet, mer än när jag skulle gå hem och såg att mitt paket från JOTEX kommit.
Cyklade direkt till ICA för att handla och för att hämta ut mina fina jultextiler. När jag hade handlat allt, och står i kassan och letar efter mitt bankomatkort, inser jag att det ligger hemma! Så killen i kassan "parkerar" mitt köp, och jag får cykla glatt hem och hämta det och körkortet (för jag ska kunna hämta ut paketet). Dit, och hämtar paketet. Irritationen över att jag glömde kortet bara surrade i huvudet på mig!
När jag skulle upp för trapporna, kunde jag inte tänka på annat, än hur varm jag va över hur jag stressat upp mig, över hur tråkigt vädret är, och över hur jag var tvungen att tvätta och städa min enda lediga kväll på veckan. Jag ramlar i trappar, slår i knäna! Vad fan kan mer gå emot?? Årets sämsta dag!

Hem, snabbt ner i tvätten för att få den klar! Upp igen, åt, sen ringde jag syrran som berättade att hon hade bokat resa till henne och sambon. Även om jag är glad för hennes skull att hon äntligen ska få åka iväg, så är jag lite retsamt sur över att hon kommer vara sjuuukt brun på min födelsedag! ;) Smått avis där ja!
Så när det är någon som är sugen på en sista-minuten var som helst, så hojta till - för jag är på!!

 

Denna låten är väl underbar!!!
När jag skulle ner och hänga upp tvätten, var min trevliga granne också och tvättade, och vi började snacka. Hon berättade att hennes man fått hudcancer och prostatacancer! Vi pratade ett tag, och hon berättade och jag lyssnade. Helt sjukt att man lyckas få två olika sorters cancer??!! Livet är så sjukt orättvist! Varför får inte de personerna som mördar och våldtar cancer? Varför ska goda oskyldiga människor drabbas? Det är inte rättvist!

Hon frågade mig vad jag typ sysslade med och om jag ville göra det resten av livet. Så sa jag att jag skulle kunna tänka mig reseledare. "det skulle du passa som" sa hon :) Kärt sagt! "du har sån utstrålning" Härligt att höra från en nästan främmande människa! :) Hon sa att flygvärdinna också hade passat mig. :) Får kanske tänka om min framtid :)

T

1 kommentar:

  1. Men lilla gumman, en dålig dag behövs för att få extra glädje de bra dagarna ;)Puss & Kram.

    SvaraRadera