torsdag 20 oktober 2011

Teater-dag !

 Idag stod teater på schemat för hälften av personalen på Lyckebo! Vi håller på med ett tema som heter "Snick & Snack", en ekorre och en igelkott som ska bygga en koja i skogen. Fler och fler karaktärer kommer in och till slut är dem flera stycken som hjälps åt som kompisar att bygga ihop kojan. Vi har använt de karaktärer för att göra ihop en pjäs om vardagliga saker som sker hos oss. Det blev jättebra, visst 9/10 småttingar började gallskrika och blev helt ifrån sig, så M fick gå in med dem så dem stora kunde njuta av tillställningen!

Snick, Bitis, Snack, Raffe Räv & Älg-vis

Snick & Snack

Bitis blir ledsen som inte får vara med och leka
Älgen Älg-vis kommer och ordnar upp..

 Allt gick jättebra! Vi hade även diskussioner med barnen under pjäsen, dem fick berätta hur vi skulle göra om det, för att allt skulle bli som det ska. Dem var duktiga, och vi med ! :)

Efter jobbet cyklade jag upp till Hjortonstigen för att träffa C&M. Det går så långt emellan gångerna, och det händer så otroligt mycket med den lilla för varje gång! :) Hon är så go och glad ´(oftast) när man träffar henne! :)

Nu blir det snart träning, vilket är väl behövt efter mer än 1 pepparkaka hos C! Alltså, man ska inte ta en. För en blir till två som blir till ännu fler! Att man inte kan hålla sig! "Ajja bajja!"

T

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar