fredag 22 juli 2011

Bara vara vänner ..

Du träffar en kille ute, ni strular och ja.. alla känner till historien. Byter nummer och hörs av lite då och då. Varje gång ni går ut så träffar ni varandra. Ibland hör ni av varandra på förfesten för att se om han ska ut, ska han då det, så bestämmer ni att ni ska ses på dansgolvet.

Sen får du sms på kvällarna, mitt i veckan, till och med på dagen. Ett sms blir två och sen ännu fler. Han skriver saker som "jag tänkte på dig idag" "vad har du på dig?" "ska jag bjuda på middag ikväll?" När man sen svarar på samma sätt (lite flörtande) och det går lite för långt, så kommer sms:et med meningen "vi är ju bara vänner". Absolut kan man vara det, men varför i så fall skicka sånna sms? Är det så att du inte vågar erkänna att du vill lite mer än att bara vara vänner?

Hur kan det vara så att han alltid måste vara den första som säger "vi är ju bara kompisar" först. - JO för att han är rädd att du säger det först och då är det han som blir dissad. Ni kan vara helt överens om att bara vara vänner. Men man behöver väl inte älta det? Det räcker att säga det EN gång. Ja lovar, vi tjejer fattar redan efter första gången. Lite kul ute, i dimman och hångel på dansgolvet är inte vad vi kallas romantik, och är inget vi faller för! Det kan bara få en att känna sig som ett objekt, och någon han bara vill "dra över" och sen glömma, för alla vet, att efter det blir det bara stel stämning mellan er.

Det har gått ett år nu.. Det har fortfarande inte hänt något mellan er. Helt ärligt, det lär det inte göra heller. Du förstår det, men inte han tydligen. Det är helt OK att skicka sms till varandra, det kan till och med göra ens dag. Det får också lov att vara lite flörtigt. Men snälla, gör ingen big deal av det, tro mig. Tjejen vet om att du knappt menar allvar! Varför inte vara låta det vara en rolig grej? Skriva lite flört och snusk utan att det alltid ska leda till "vi är bara vänner"

Ha lite humor grabben ;)

T

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar