tisdag 16 augusti 2011

Motions - tisdag

Börjar nästan bli lite stolt över mig själv faktiskt. Blev gårdagens runda ensam idag, med musik i öronen! Försökte att hålla musikens tempo hela tiden, mest för att inte hacka efter. Men svettig var jag när jag kom hem, så någon nytta har det gjort i alla fall.
När jag kom hem, tog jag och "snoppade" de sista jordgubbarna och hällde i blendern, tillsammans med modifast-pulver och 3 dl vatten - det blev min middag!

Usch, jag känner att jag har dåligt med energi för tillfället! Men jag tror att det beror på pulver-ersättningarna. Men det är bara att bita ihop! Jag fixar detta! Heja Therese!! Det kommer vara värt det senare!

Pratade med I igår efter vår promenad. Det fick mig att fundera på min position i mitt liv för tillfället. Jag kom på att jag har det hur bra som helst just nu. Allt rullar på för mig. Jag har mitt jobb varje dag, jobbar extra på helgerna. Pengarna klarar jag mig på. Jag har underbara vänner och familjen är mig närmre nu än någonsin. Men av någon anledning så känns det som någon saknas. Tanken behövde inte slå mig två gånger innan jag insåg vad jag vill mer ha. Den där relationen man har, bara för stunden, räcker inte för mig. Som jag sa till I "jag har inte någon att berätta att jag bara ska ut med soporna" "inte heller någon att berätta om min dag på jobbet, eller någon att äta middagen tillsammans med". Det börjar kännas att någon saknas.
Jag mår bra nu, det är inte det. Men jag börjar smått känna att det finns någon som kan göra att det blir ännu bättre.
Men han finns där ute för mig med! Jag vet det! Efter mitt ryck nu med motion och pulverdiet så kan det inte annat än gå bra ;)

Jag fixar detta!

T

1 kommentar:

  1. Om du tittar med andra ögon, ska du se att han finns. Era ögon har inte fått kontakt än bara ;)

    SvaraRadera